ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΡΥΟΥΠΟΛΕΩΣ κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

IMG 1463

Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα, η Α΄ Κυριακή των Νηστειών και τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρυουπόλεως κ.κ. Νεκταρίου, παρουσία των Ιερέων και των πιστών ενοριτών, οι οποίοι προσήλθαν να συνεορτάοουν και να συμπροσευχηθούν τούτη την μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης και της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Την σημερινή ημέρα η Εκκλησία μας τιμά και εορτάζει την Αναστήλωση των Ιερών Εικόνων. Σκιρτούν οι καρδιές των χριστιανών Ορθοδόξων σήμερα καθώς κρατούν στα χέρια τους τις Ιερές Εικόνες πάνω στις οποίες απεικονίζεται η συγκατάβαση του Θεού, η σωτηρία του κόσμου, η ένωση του κτιστού με το άκτιστο. Σκιρτούν οι καρδιές των ορθοδόξων διότι κάθε Εικόνα είναι σφραγίδα της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο και του ανθρώπου προς τον Θεό. 

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Ιερά Λιτάνευση πέριξ του Ιερού Ναού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρατέθηκε πρωϊνό προς τιμήν του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου στο Πολυδύναμο Ενοριακό Κέντρο ¨ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ".

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό