ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΒΥΔΟΥ κ.κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ

 

DSC 0275

Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος ολοκληρώθηκαν με τον μεθέορτο Αρχιερατικό Εσπερινό προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αβύδου κ.κ. Κυρίλλου, παρουσία Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Ιερέων γειτονικών Μητροπόλεων, του Δημάρχου του Δήμου Δάφνης - Υμηττού κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, των Αντιδημάρχων, του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους κόσμου οι οποίοι προσήλθαν καθ΄όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων ασταμάτητα, άλλοι για να εκπληρώσουν το τάμα τους, άλλοι για να πουν ένα "ευχαριστώ" στην Αγία και άλλοι για ν΄ακουμπήσουν τον πόνο τους, το πρόβλημά τους, το σταυρό τους.

Ακολούθησε Ιερά Λιτάνευση στους δρόμους της Δάφνης, όπου οι νέοι του Ναού αλλά και γυναίκες κράτησαν με συγκίνηση στα χέρια τους την θαυματουργή Ιερά Εικόνα της Αγίας Βαρβάρας ενώ παιάνιζε η φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας. Νέοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, παιδιά όλων των βαθμίδων των Κατηχητικών μας Σχολείων και πλήθος κόσμου ακολούθησε την πομπή με μεγάλη κατάνυξη. Με την επιστροφή στο Ναό ψάλθηκαν τα εγκώμια προς τιμήν της Αγίας.

Τέλος ακολούθησε δείπνο προς τιμήν του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αβύδου κ.κ. Κυρίλλου στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή".

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

Εμφανίσεις: 1342