ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ 2017

IMG 1096Λίγες ημέρες πριν γιορτάσουμε το γεγονός της  Ενανθρωπήσεως του Κυρίου μας και βιώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα του ερχομού του Σωτήρα μας, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ναού μας παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή".

Τα παιδιά με πολύ αγάπη απήγγειλαν ποιήματα που αναφέρονταν στην Γέννηση του Κυρίου μας, τραγούδησαν χριστιανικά τραγούδια και έπαιξαν με αξιοζήλευτο μεράκι, σαν επαγγελματίες ηθοποιοί, θεατρικά μέσα από τα οποία μας μετέφεραν το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Και Χριστούγεννα είναι το γεγονός ότι ο Χριστός κατέβηκε στη γη για να σταυρωθεί, να αναστηθεί και να μας δώσει την ευκαιρία να κερδίσουμε την αιώνια ζωή. 

Ο π. Μάξιμος, υπεύθυνος ιερέας της Νεότητος, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους γονείς για άλλη μία φορά, διότι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία τονίζοντας ότι " Χριστούγεννα σημαίνει να κάνω φάτνη την καρδιά μου για να γεννηθεί ο Χριστός μας. Και όταν ο άνθρωπος έχει κοντά του τον Χριστό κανείς δεν μπορεί να είναι εναντίον του". 

Ακολούθησε κέρασμα από τον γιορτινό μπουφέ που είχε ετοιμαστεί για τα παιδιά και τέλος οι κατηχητές πρόσφεραν από ένα αναμνηστικό δώρο στα παιδιά. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό