Νεανικές εορτές

20160529 225629

Με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών Βολιώτου, του Διευθυντού του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας κ. Συμεών Βενετσιάνου και Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

20151220 190242

 

Μια ανάσα πριν βιώσουμε το Μέγα Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μέσα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων στην αίθουσα «Καταφυγή».

untitled3

Την Τρίτη το βράδυ παραμονή του Αγίου Ιωάννου, ο υπεύθυνος Ιερέας της Νεότητος π. Μάξιμος ετοίμασε μια βραδιά- έκπληξη για τα παιδιά όλων των βαθμίδων των Κατηχητικών Σχολείων του Ναού μας και τους γονείς τους.

IMG 0320

 

Μία πρόσκληση για cocktail χυμό και παγωτό χωνάκι έλαβαν οι γονείς των παιδιών των Κατηχητικών Σχολείων του Ναού μας. Και φυσικά οι γονείς αποδέχθηκαν με πολύ χαρά την πρόσκληση των παιδιών τους.

Τα παιδιά διοργάνωσαν με την βοήθεια των Κατηχητριών τους μια βραδιά με μυρωδιά καλοκαιριού. Προσκάλεσαν τους γονείς τους και αφού τους δρόσισαν προσφέροντάς τους χυμούς σερβιρισμένους με φρέσκα φρούτα, ξεκίνησαν την γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων.

IMG 0128

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προγραμματισμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών,παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π. Συμεών Βολιώτη, του Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος Αρχιμανδρίτου π. Συμεών Βενετσιάνου και Ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο χοροθέατρο "Δώρα Στράτου" στον Λόφο Φιλοπάππου.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ναού μας στην αίθουσα Νεότητας «Καταφυγή» για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο ο οποίος ήρθε να παρακολουθήσει την εορτή που ετοίμασαν τα παιδιά φέρνοντας στη μνήμη μας μέσα από τα ποιήματα και τα δρώμενα όλα αυτά που συνέβησαν χρόνια πριν, ώστε εμείς σήμερα να ζούμε ελεύθεροι.

 

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ