Κατηχητικό Σχολείο

IMG 2007

Λίγες ημέρες πριν ηχήσουν για άλλη μία φορά οι καμπάνες χαρμόσυνα, και να βιώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρωπήσεως του Κυρίου μας, στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή" πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων όλων των βαθμίδων.

 

IMG 1697

 

Με τη χάρη του Κυρίου μας μία νέα κατηχητική χρονιά ξεκινά και τελέσθηκε σήμερα ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον υπεύθυνο Ιερέα του Κέντρου Νεότητος π. Μάξιμο Μητράρα.

 

katixitiko16

 

Έλα στην παρέα μας! Ξεκινάμε από Σάββατο 7 Οκτωβρίου στην αίθουσα "Καταφυγή"! 

Νήπιο-Α'-B' Δημ.: Σάββατο 12:00 - 13:15

Γ'-Δ' Δημ.: Σάββατο 13:30 - 14:45

Ε'-Στ' Δημ.: Σάββατο 15:00 - 16:15

Κορίτσια Γυμνασίου: Σάββατο 16:30 - 18:00

giorti3

Πέντε ημέρες πριν βιώσουμε το Μυστήριο της Ενανθρωπήσεως του Ιησού Χριστού, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο η γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων του Ναού μας στην αίθουσα Νεότητας «Καταφυγή».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο ο οποίος ήρθε να παρακολουθήσει την εορτή που ετοίμασαν τα παιδιά. Τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απήγγειλαν ποιήματα τα οποία περιέγραφαν το Θαύμα της Ενανθρωπήσεως και μέσα από το θεατρικό που έπαιξαν, σαν επαγγελματίες ηθοποιοί, μας έδωσαν να καταλάβουμε πως Χριστούγεννα χωρίς Χριστό δεν υπάρχουν.

katxt1

Με τη χάρη του Κυρίου μας σήμερα Κυριακή του Τυφλού, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων του Ιερού μας Ναού.

Στην κατάμεστη αίθουσα "Καταφυγή", ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Μάξιμος Μητράρας υπεύθυνος της νεότητος και ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Αντώνιος Φράγκος Οικονόμος καθώς και ενορίτες παρακολούθησαν τα παιδιά όλων των ηλικιών να απαγγέλουν ποιήματα, να τραγουδούν και να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ