Αιμοδοσία

Ένας άλλος τομέας στον οποίον ο Ναός μας δίνει μεγάλη βαρύτητα είναι η αιμοδοσία. Παράδειγμά μας ο ίδιος ο Χριστός ο οποίος πρόσφερε το Άγιο Αίμα Του για την σωτηρία των ψυχων μας. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε λίγο από το αίμα μας για να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας. Η αιμοδοσία γίνεται δύο φορές τον χρόνο, κάθε Νοέμβριο και κάθε Μάϊο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τους νέους γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες.

IMG 0342

Με τη χάρη του Κυρίου μας και τις ευλογίες της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας της θαυματουργού πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους του Ναού μας.

 

aimodosia 2

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία

στο Νεανικό Κέντρο "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" 

ώρα 9:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.

 Αγ. Βαρβάρας 66 & Λακεδαίμονος (πλ. Δημαρχείου)

 

IMG 1816

Σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου με την χάρη του Κυρίου μας και τις ευλογίες της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους.

                  Μια πράξη αγάπης

 

                              Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αγοράζεται

 

                                                              Είναι ζωή και η ζωή χαρίζεται

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ώρα 9:00 π.μ. - 14:30 μ.μ.

Στο Νεανικό Κέντρο ¨ΚΑΤΑΦΥΓΗ΄

Πλ. Δημαρχείου

                                                  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

              Μια πράξη αγάπης

                                   Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται

                                                                      Είναι ζωή και η ζωή χαρίζεται

 

                                          Κυριακή 15 Μαϊου 2016

                                         ώρα 9:00 π.μ. - 14:30 μ.μ.

                       Στο Νεανικό Κέντρο "Καταφυγή" Πλ. Δημαρχείου

DSC02737

Με τήν χάρη του Κυρίου μας για άλλη μία φορά οι ενορίτες μας και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγάπης, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από την ζωή τους για να προσφέρουν αίμα.

  AB

 IMG 0074

Την Κυριακή 17 Μαϊου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προγραμματισμένη για τη νέα χρονιά Αιμοδοσία στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή".

Ο πρόεδρος της Αιμοδοσίας π. Μάξιμος Μητράρας και οι νέοι του Ναού μας οι οποίοι έχουν αναλάβει την διοργάνωση και την διεκπεραίωση της Αιμοδοσίας, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησαν εκστρατεία ενημέρωσης σε όλες τις καφετερίες του Δήμου Δάφνης, μοιράζοντας φέϊγ- βολάν σχετικά με την Αιμοδοσία.

aimod15

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Αιμοδοσία στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης "Καταφυγή" όπου με την βοήθεια του Θεού συγκεντρώθηκαν 66 φιάλες αίμα.

Ο πρόεδρος της Αιμοδοσίας π. Μάξιμος Μητράρας και οι νέοι του Ναού οι οποίοι ανέλαβαν την διοργάνωση και την διεκπεραίωση της Αιμοδοσίας, ευχαριστούν όλους όσους αφιέρωσαν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους δίνοντας αίμα και αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχει ανθρωπιά, κοινωνική ευαισθησία μα πάνω απ΄όλα αγάπη.

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ